Vrijblijvende afspraak

U wilt kostbare tijd besparen en graag meer weten over debiteurenbeheer? Dan vertellen we u graag wat de voordelen hiervan zijn. Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen manier van werken met debiteuren. Door dit goed onder ogen te krijgen, hebben we een beeld hoe u te werk gaat. Dit is erg belangrijk, zodat wij onze werkwijze daarop aan kunnen passen. Kortom; in dit gesprek kunnen we brainstormen om uw debiteurenbeheer op een juiste manier vorm te geven.

Offerte

Na onze kennismaking wilt u natuurlijk weten wat we concreet gaan doen en wat de kosten daarvan zijn. Wij stellen een offerte op en sturen die naar u toe. Deze offerte is nog niet in beton gegoten, want als er wijzigingen zijn, kunnen we dit uiteraard doorvoeren. Na akkoord gaan we door naar de volgende stap.

Implementatie

Wij houden van maatwerk, omdat we het belangrijk vinden dat we met onze klanten dezelfde taal spreken. Uw debiteurenbeheer wordt in onze software geïmplementeerd. Naast het inlezen van bestanden bestaat er ook de mogelijkheid om door middel van een API gegevens 24/7 met elkaar uit te wisselen, zodat u continu op de hoogte blijft van uw debiteurenbeheer. Alles kan middels eigen workflows en segmentatie gepersonaliseerd worden.

Live gaan

Na de voorgaande stappen gaan we voor u aan de slag. U bespaart kostbare tijd en uw debiteurenbeheer is in goede handen.

Verlies geen tijd en zorg voor een snellere betaling van uw facturen.