De meeste goede voornemens worden aan het begin van het jaar genomen en hebben meestal betrekking op je gezondheid. Minder eten, niet meer roken en meer sporten. Je wilt je lekkerder en gezonder voelen! Een verbetering van je huidige leefpatroon.

 

Tijdens je vakantie kom je als ondernemer toch niet helemaal los van je bedrijf. Tenminste ik niet. Er schiet altijd wel wat door je hoofd wat er speelt, speelde of nog gaat spelen. Belangrijke zaken houden je wat langer bezig en sommige zaken kun je makkelijker loslaten.

 

Als belangrijke zaken je een onprettig gevoel geven, dan wil je daar wat mee doen. Dan wil je daar actie op ondernemen, zodat je je beter gaat voelen. Zo ontstaan goede voornemens na de zomervakantie!

grafiek

 

Wat levert debiteurenbeheer voor u op?

Dit kunnen uiteenlopende voornemens zijn, maar waar ik uw aandacht voor wil vragen vanuit mijn professie is: “Hoe staat het met uw debiteurenbeheer?”

 

  • Worden uw openstaande facturen tijdig betaald?
  • Kunt u genoeg tijd besteden aan het na bellen?
  • Worden de klachten snel opgelost?
  • Wanneer schakel ik een incassobureau in?
  • Weet u met wie u zaken doet?
  • Hoe zit het eigenlijk met mijn aanmaningstraject?

 

Dit zijn zomaar een aantal vragen die met debiteurenbeheer te maken hebben en dit is voor een onderneming van erg groot belang! Het is de spil binnen uw organisatie!

 

Uw debiteurenbeheer voor verbetering vatbaar?

 

Debiteurenbeheer is een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Dit wordt nog wel eens onderschat! Als er veel geld te lang in uw debiteuren blijven zitten, dan wordt uw liquiditeitspositie ook steeds minder en dat kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf.

 

Uw bedrijf moet ook gezond blijven net als uw lichaam.  Een goed voornemen is dan ook om meer aandacht te geven aan uw debiteurenbeheer. Investeer tijdig in uw debiteurenbeheer.

 

Voor vragen neem contact op met ons kantoor.

 

ProCredium

T  0031-(0) 318 500 251

info@procredium.nl

W www.procredium.nl